2 - Új telephelyet létesít az Orange Pack

Újabb beruházás indul a Gödöllői Ipari Parkban, március 31-én megkezdődött az Orange Pack Kft. új üzemcsarnokának építése.

A gödöllői vállalkozás eddig bérelt telephelyen dolgozott, most uniós támogatással nyílik lehetőségük saját üzemcsarnok létesítésére.

cikk1

A 2002-ben alakult társaság speciális csomagoló eszközök gyártásával foglalkozik, az autóipar és az elektronikaiipar részére gyárt, gyártásközi- és végcsomagoláshoz használt anyagokat. Ezek a termékek minden esetben visszaforgatható, újrafelhasználható alapanyagokból, saját gépekkel készülnek, a szállítást is saját gépjárműveik bonyolítják le. A telephelyet már korábban megvásárolták, az építkezést most a KMOP-1.5.3/C-10-2010-0008 jelzésű nyertes pályázata segítségével valósítják meg.

Ennek eredményeként épülhet fel első, saját, központi telephelyük, amely 2.600 m2-nyi területen raktárhelyiséget, üzemcsarnokot, szociális helyiségeket és iroda együttest foglal magába. A kivitelezés szeptember végéig tart, s tervek szerint a beköltözést követően, januárban már a munka is megkezdődhet.

cikk2